Scurt istoric

S.C ROTTA COMIMPEX S.R.L

In anul 1992, 2 ingineri, sot si sotie si-au abandonat serviciul caldut dintr-un institut de proiectari bucurestean pentru a se privatiza, infiintand societatea “Rotta Comimpex”. Initial au vandut de toate: tigari, dulciuri, cosmetice, detergenti, hartie igienica etc.
In timp, produsele au fost selectate si s-a concretizat un profil clar pe care s-a mers si se merge in continuare: cosmetice, produse pentru ingrijire, parfumuri si detergenti (www.detergentirotta.ro)

Cei doi initiatori au renuntat la orice prejudecati, au invatat sa cumpere marfa cea mai solicitata de client si sa lucreze direct cu acesta, sa se faca placuti, sa gaseasca cele mai bune preturi de achizitie ca sa ofere cele mai bune preturi de pe piata si sa vina in intampinarea doleantelor clientului cat mai rapid. Au invatat si sa pregateasca comenzile in depozit, sa eticheteze produsele, sa faca avize de expeditie, facturi pentru clienti, pe scurt, au pornit de jos.

In timp, numarul salariatilor a crescut de la doi pana astazi la un numar de 24 de angajati, vanzatori, gestionari, operatori calculatoare, iar numarul de puncte de lucru este in crestere. In acest moment , avem un numar de 5 magazine deschise in Bucuresti.

Din dorinta de a usura clientului “drumul pana la magazin”, am creat in acest an si 2 magazine online unde puteti comanda produse la aceleasi super preturi pe care le oferim dintotdeauna, fiind unele din cele mai mici de pe piata precum si tarifele de transport reduse pe care le percepem, 5 lei in Bucuresti orice comanda.

Pentru detergenti comenzile se fac pe : www.detergentirotta.ro

De asemenea, ne gasiti si pe pagina de Facebook, unde asteptam parerile si propunerile dumneavoastra.

Va multumim pentru increderea acordata si va dorim spor la cumparaturi!
Fam. Cossini, Rotta Comimpex