Livrarea se va face in maxim 24h de la primirea comenzii, de catre firma.

Transportul in Bucuresti, in cazul in care suma este de cel putin 150 ron, nu va fi taxat. Daca comanda este sub 150 ron,transportul va fi taxat cu suma de 5 lei si este inclus in factura pe care o veti primi la sosirea comenzii.

Transportul in afara Bucurestiului se face prin firma de curierat DPD sau Posta Romana si pretul difera in functie de distanta si firma care face livrarea.

*Costul transportului in afara Bucurestiului este separat de costul produselor comandate.
*In cazul in care comenzile sunt in afara Bucurestiului, ne angajam sa va contactam pentru a va informa despre costul transportului cu fiecare curier, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege dupa bunul plac.

POSTA ROMANA – Sistem ramburs
Produsul comandat este livrat in sistem Transport Expres, serviciu pus la dispozitie de compania Posta Romana.
Comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.
Daca optati pentru plata ramburs si adresa de facturare difera de adresa de livrare, numele destinatarului (persoana fizica) trecut la adresa de livrare trebuie sa coincida cu numele destinatarului trecut la adresa de facturare, cu exceptia situatiilor in care destinatarul este persoana juridica (firma) – astfel, prin aceasta metoda nu puteti trimite produsele altei persoane fizice la alta adresa.

In curand veti putea plati si cu cardul!

Imaginile produselor sunt ilustrative. Deoarece conditiile de iluminare sunt diferite de mediul real, produsele pot fi usor diferite decat cele prezentate.
Uneori, producatorii schimba forma recipientelor, culoarea, etc., insa continutul produsului ramane acelasi, ca si numele sau. In astfel de situatii pot sa apara dupa o perioada de timp, in mod simultan diferite versiuni al fiecarui pachet vandut si noul pachet poate nu va corespunde imaginii initiale.

TRANSPORT IN BUCURESTI

TRANSPORT IN TARA

TRANSPORT GRATUIT

TRANSPORT IN BUCURESTI Posta Romana – POSTA ROMANA – RAMBURS – (valoarea taxelor postale aferente) Transport prin DPD – Curier DPD – PLATA LA LIVRARE -(valoare comunicata prin telefon) TRANSPORT GRATUIT