Mod de cumparare

Cumparare

Pentru a putea efectua o comanda, selectati butonul “Adauga” din dreptul produsului pe care doriti sa il comandati. Inainte de a trimite comanda, veti fi obligati sa completati toate campurile notate cu *(asterics) pentru a colecta informatii corecte iar dumneavoastra sa primiti in cel mai scurt timp produsele chiar la dvs. acasa.

Livrarea se va face in maxim 24h de la primirea comenzii, de catre firma.

Transportul in Bucuresti, in cazul in care suma este de cel putin 150 ron, nu va fi taxat. Daca comanda este sub 150 ron,transportul va fi taxat cu suma de 5 lei si este inclus in factura pe care o veti primi la sosirea comenzii.

Transportul in afara Bucurestiului se face prin firma de curierat DPD sau Posta Romana si pretul difera in functie de distanta si firma care face livrarea.

*Costul transportului in afara Bucurestiului este separat de costul produselor comandate.
*In cazul in care comenzile sunt in afara Bucurestiului, ne angajam sa va contactam pentru a va informa despre costul transportului cu fiecare curier, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege dupa bunul plac.

Informatii importante pentru clienti

Va rugam ca la primirea coletului sa verificati aspectul cutiei si în special, daca exista semne ale violarii integritatii benzii adezive. Aceasta trebuie sa fie intacta.
Puteti deschide pachetul în fata curierului (insa numai dupa ce achitati totalul produselor) pentru a va asigura ca ceea ce este inscris pe factura este prezent si in colet. Orice reclamatie ulterioara a unor produse care lipsesc din colet nu este luata în considerare.

Totodata va sfatuim sa nu acceptati coletul daca vedeti orice urma a deteriorarii produsului in interior:
• cutia este umeda sau prezinta urme ca ar fi fost udata;
• pachetul miroase pregnant a parfum.

Aceste caracteristici pot sugera faptul ca produsul din interior a fost deteriorat.

Nu acceptati si nu platiti pachetul daca:
• vedeti semne ca s-a incercat deschiderea acestuia;
• exista 2 benzi adezive lipite una peste cealalta (nu lipim niciodata 2 straturi de banda adeziva una peste cealalta iar prezenta a doua straturi ar putea fi un semn al deschiderii coletului);
• nu primiti pachetul daca acesta este desfacut.

Ne asiguram ca produsele sa nu fie trimise catre cumparator cu anumite defecte si in cazul in care constati ca produsul are un defect din fabrica:
1. Ne contactati.
2. In cazul in care se ajunge la concluzia ca produsul are un defect, puteti returna produsul catre noi, pe banii dumneavoastra, cu factura si in ambalaj original.

Aveti 2 variante:
1. Va returnam toti banii.
2. Trimitem alt produs, iar transportul va fi platit in totalitate de noi.

Acest mesaj este pentru protejarea clientilor nostri de eventualele fraude ce pot fi produse in timpul transportarii coletului.

Informatii utile

DPD Romania – Transport Express
Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania DPD Romania.
Informatii de contact DPD pentru zona dumneavoastra puteti gasi aici;
Marfa va fi livrata în termen de 1-3 zile lucratoare de la efectuarea comenzii;
Daca agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, va fi obligat sa îl returneze în depozit iar în sistemul de livrare va fi înregistrata o noua impunere de expediere;
Agentul va lasa o notificare prin care il puteti contacta pentru a stabili o data si o ora cand se va face din nou livrarea;
Coletul va fi pastrat 6 zile;
Plata coletului va fi efectuata în numerar, la livrare.

POSTA ROMANA – Sistem ramburs
Produsul comandat este livrat in sistem Transport Expres, serviciu pus la dispozitie de compania Posta Romana.
Comanda (valoarea integrala a produselor si a transportului) se va achita la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.
Daca optati pentru plata ramburs si adresa de facturare difera de adresa de livrare, numele destiatarului (persoana fizica) trecut la adresa de livrare trebuie sa coincida cu numele destinatarului trecut la adresa de facturare, cu exceptia situatiilor in care destinatarul este persoana juridica (firma) – astfel, prin aceasta metoda nu puteti trimite produsele altei persoane fizice la alta adresa.

In curand veti putea plati si cu cardul!

Imaginile produselor sunt ilustrative. Deoarece conditiile de iluminare sunt diferite de mediul real, produsele pot fi usor diferite decat cele prezentate.
Uneori, producatorii schimba forma recipientelor, culoarea, etc., insa continutul produsului ramane acelasi, ca si numele sau. In astfel de situatii pot sa apara dupa o perioada de timp, in mod simultan diferite versiuni al fiecarui pachet vandut si noul pachet poate nu va corespunde imaginii initiale.

Va multumim!